0493 539 488
info@degoudenhelm.nl

DE GOUDEN HELM

HET ontmoetingspunt in het hart van Helenaveen

Een unieke locatie die beschikt over diverse zalen en ruimtes met uitgebreide mogelijkheden. 

Daarom een ideale locatie om een wandel, fiets, motor of auto route te starten, maar ook zeker als pauze plaats met diverse mogelijkheden. We hebben voldoende parkeergelegenheid. Wilt u wandelen of fietsen en komt u met de auto, willen wij u vragen deze te parkeren aan de overzijde bij de basisschool. Ook groepen zijn van harte welkom maar boven de 10 personen graag even reserveren.

Bij goed weer kunt u gebruik maken van ons terras voor een drankje en hapje, en bij minder weer kunt u ook bij ons terecht en plaats nemen in ons café.

Wij bieden onderdak aan  streekwinkel, VVV en TNT punt; de Peelbascule. Op maandag en vrijdagmiddag om 15.00u is er een inloop spreekuur van de huisartsen uit Liessel. Tevens zijn er onder ons dak een huidspecialiste en een fysiotherapeut. Ook diverse verenigingen maken gebruik van onze zalen.

Wat zijn onze mogelijkheden?

Omdat wij beschikking hebben over diverse ruimtes kunt u bij ons verblijven met heel diverse mogelijkheden.

Het café

gewoon voor een drankje en of hapje, maar deze is ook te reserveren voor een feest tot 80 personen.

Boven

Als deze zaal vrij is kan deze bezichtigd worden. Voor ons is het een klein museum, met de geschiedenis van het ontstaan van Helenaveen en opgezette dieren die er door Staatsbosbeheer in een vitrine kast te beschikking zijn gesteld.

Deze zaal kan gereserveerd worden voor vergaderingen, maar ook voor andere bijeenkomsten als een groepslunch in een sfeervolle zaal.

mogelijkheden:
* Beamer met scherm en pc
* Tot +/- 80 personen
* Apart dames en heren toilet
* Alleen met trap bereikbaar

Kleine zaal

Vergaderingen, feesten, workshops, cursussen, repetities en andere bijeenkomsten. Het kan allemaal in onze kleine zaal. Tevens kan hij gebruikt worden als expositieruimte.  Wilt u graag iets bij ons exposeren? Neem dan contact met ons op.

Afhankelijk van indeling van meubilair tot ongeveer 80 personen.

De Grote zaal

Deze zaal word gebruikt door de basisschool als gymzaal, en door de carnavalsvereniging voor de grote activiteiten zoals zittingsavonden, prins receptie, toneelvoorstellingen van ’t Peels toneel en kerstconcert van fanfare Wilona.
Deze zaal beschikt over een beweegbaar podium en een eigen geluidsinstallatie. Daardoor ook geschikt voor een afscheidsdienst en/of koffietafels, optredens of tray-out voor bands, comedianten of andere voorstellingen.
Ook is deze ruimte in grote aan te passen door een gordijn te plaatsen, dit maakt de ruimte gezelliger. Afhankelijk van indeling met meubilair tot ongeveer 450 personen

Paviljoen

Op dinsdag en woensdag is hier dagopvang voor de ouderen. Op vrijdagmorgen is hier de buurtkamer, dan komt er een welzijnswerker waar je met vragen terecht kunt. Deze ruimte is ook te huren voor kleine bijeenkomsten zoals, bestuursvergaderingen, of werkplekken. Hier kan men terecht met maximaal 15 personen.

Biljart zaal

Hier vinden competitie wedstrijden plaats, maar natuurlijk mag hier ook vrij gebruik van gemaakt worden.