0493 539 488
info@degoudenhelm.nl

DAGACTIVITEITEN

Dagactiviteit Zorgcoöperatie Helenaveen

Ouderen uit Helenaveen kunnen deelnemen aan dagactiviteiten. We hebben hiervoor een mooie ruimte beschikbaar in het Paviljoen achter de Gouden Helm. Zo kunnen inwoners die te maken krijgen met of zonder beperkingen toch actief blijven, en zitten ze niet de hele dag alleen thuis. Ook wordt de mantelzorger even ontlast.
De dagactiviteiten zijn 2 dagen per week (dinsdag en woensdag) we starten om 10.00 uur met een kopje koffie, rond de middag hebben we een vers gekookte warme maaltijd. Onze vrijwilligers kennen de deelnemers goed en houden bij de invulling van het programma rekening met hun wensen en mogelijkheden. Ieder dagdeel helpt er een andere vrijwilliger van de Zorgcoöperatie mee.

Een greep uit de activiteiten:
– samen de krant lezen
– gymnastiek
– handwerken, knutselen, bloemschikken
– een kaartje leggen
– puzzelen, spelletjes of een quiz
– wandelen
– samen warm eten
’- s zomers lekker buiten zitten
– uitstapjes

Er is ook een laptop en een scherm aanwezig waarmee je kunt internetten.Ook gedurende de dag zorgen de vrijwilligers voor een tussendoortje en drinken voor deelname aan dagbesteding is geen indicatie nodig vanuit de gemeente. Hebt u hier vragen over, neem dan contact op met zorgcoördinator. Zij bekijkt dan samen met u de mogelijkheden en wensen.

Naar de website