0493 539 488
info@degoudenhelm.nl

ACTIVITEITEN

Welfare

Dinsdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur. Dit is 2x per maand in de even weken. Zijn er 3 dinsdagen, dan slaan ze er 1 over. Er is geen lidmaatschap voor nodig. Als u graag handwerkt of een andere hobby in gezelschap doet, bent u van harte welkom. Voor meer informatie: kijk bij verenigingen.

Kaarten

Elke donderdag van 14:00 tot 17:00 uur. Op het moment hebben we liefhebbers voor het spel rikken. Het is ook mogelijk om een ander kaartspel te spelen. Wel moet je dan de hand hebben, dus als je wilt kaarten in een ander spel vraag dan liefhebbers en we maken er een leuke middag van. Wilt u informatie of spelen op een andere dag? Overleg met de beheerder.

Eetpunt

Elke derde donderdag van de maand.
Gezellig gezamelijk eten, dat kan!
Elke derde donderdag van de maand maakt een groep vrijwilligers een warme maaltijd! Het is wel wenselijk dat u zich hiervoor aanmeld of afmeld als u bent verhinderd.
Dat kan bij Carla Swinkels, 0493 539231

Biljarten

Op donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur is er nu een biljart groepje. Als er liefhebbers zijn om te biljarten op andere dagen of tijden is dat mogelijk in overleg met de beheerder. Ook wordt er competitie gespeeld van September tot en met ongeveer Mei. Meer info vind u op de pagina verenigingen.

Bewegen blijft

Elke donderdag morgen bewegingsgym voor ouderen.

Voor meer informatie: kijk bij verenigingen.

Jeu de boulles

Met de zomertijd op dinsdagavond en in de wintertijd op maandagmiddag. Er zijn 2 banen die grenzen aan de parkeerplaats.
Meer info vind u op de pagina verenigingen.

Actieve Peelse vrouwen

Met ingang van de zomertijd gaan ze met goed weer fietsen. Er wordt om 19:00 uur verzameld bij de fietsstaling van de Gouden Helm.

Kinderfeestjes

Ook zijn er mogelijkheden om bij ons een kinderfeest te houden. Voor meer informatie kunt u terecht bij de beheerder.

Babyshower

Een babyshower maar geen zin in opruimen etc?
Informeer naar de mogelijkheden.

Darten

We hebben sinds kort ook de beschikking over een dartbord. Deze is vrij te gebruiken, maar bent u liefhebber en wil u in een dartteam, dan horen we dat graag. Bij voldoende leden kunnen we een dartclub beginnen en aan competitie deelnemen. Voor meer informatie kunt u terrecht bij de beheerder.

Drumles

Elke dinsdagmiddag is er drumles.
Deze worden gegeven via Wilona, voor meer informatie: kijk bij verenigingen.